Avaliações de Kanazawa Etten-Leur

Avaliações recentes

5.0
de Kort
11 junho 2024

Het was weer heerlijk. Wat mij betreft mogen de doosjes met wasabi wel wat kleiner of gewoon eentje. Ik eet daar niet twee bakjes van, zelfs een klein bakje komt niet op. Zonde van de wasabi.

Maris
10 junho 2024

prima en lekker

Remco Derksen
9 junho 2024
Simone
7 junho 2024

De friet en loempiaatjes waren niet erg warm meer. De nasi en boontjes wel. Bestelling was prima op tijd.

Heidi
5 junho 2024

Smaakte heel goed

Lekker
5 junho 2024
Angelique
3 junho 2024

Heerlijk

Anita Ripson
31 maio 2024

Was weer super lekker.

Marsha
31 maio 2024

Perfect op tijd bezorgd en zichtbaar vers bereid. Heerlijke sushi’s!

Kirstin
26 maio 2024
pijnenburg
26 maio 2024
Mieke
20 maio 2024
Hendrikx
20 maio 2024
Petra
17 maio 2024

Alles was perfect behave de soja saus was niet lekker, leek waterig

Mathijssen
16 maio 2024
Maurice
14 maio 2024

Vooraf even telefonisch overleg gehad waarbij goed meegedacht werd, de gemaakte bestelling stond op tijd klaar, de sushi zag er mooi uit, de smaken waren heerlijk; kortom top.

C stadhouders
13 maio 2024

Borrel combi box was heerlijk. Afgehaald en daardoor extra korting.

Addy
11 maio 2024
Raymond
9 maio 2024

Top geregeld en erg lekker!

c. legene
2 maio 2024

De zalm was erg lekker, maar de frites waren koud en slap en de aardappelrondjes erg vet.

Timmers
28 abril 2024

Snelle bezorging en het zag er allemaal lekker en verzorgd uit

Rowan
26 abril 2024

Nu voor het eerst een bestelling afgehaald. Het eten is nog net zo lekker als ik 12 min later thuis kom, als dat ik het ter plekke eet. Echter zou ik graag meer sushi met kip varianten willen zien, omdat ik geen garnaal of krab eet.

Pia
23 abril 2024

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd

Carlo RIJSDIJK
22 abril 2024

Voor de eerste keer hier besteld, alles stond op tijd klaar, eten was prima, zal jullie aanraden bij anderen

Diana Lam
20 abril 2024

Was weer heerlijk!! Lekker vers.

Jolanda
15 abril 2024

Bestelling was precies op de opgegeven tijd! Vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Hereijgers
8 abril 2024

Waanzinnig lekkere sushi gegeten. Ik kom zeker terug.

M
8 abril 2024

The food was delicious, the delivery was on time, I always enjoy coming back to their dishes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Riet Smit
4 abril 2024

Was erg lekker

Visser
4 abril 2024

Bestelling was ruim een kwartier te laat. De warme gerechten waren bijna koud en niet meer lekker krokant, de gefrituurde gerechten waren zacht geworden. Sushi was wel goed. Helaas niet wat er gewend zijn.

Jasper
3 abril 2024

Heerlijke verse sushi, goede prijs en snelle bezorging! Top!

Patric
31 março 2024
Petra
30 março 2024

Super snel bezorgd na mijn speciale verzoek.

Monique
25 março 2024

Altijd heerlijke sushi. Enige puntje... dit keer was er een soort van limoen smaak wat erg overheersten, meer als anders. Verder altijd top en super vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Quinten
24 março 2024

Heerlijke sushi voor een fijne prijs!

Esther
23 março 2024

Heeeeerlijk!!

Thijs van Gurp
20 março 2024

Of je er zelf gaat eten of afhalen. Kwaliteit is exact het zelfde. Beste sushi 🍣 van Etten Leur !!

Julia
17 março 2024

Weer uitstekend! Sushi is heerlijk vers en vol van smaak! Bedankt weer!!

sil pijnenburg
17 março 2024

In een woord geweldig lekker

Kees Aerts
11 março 2024
Diana Lam
11 março 2024

Heerlijk!! Vers en lekker.

Geert
11 março 2024

Deze keer duidelijk minder kwaliteit. Leek alsof de sushi niet vers was. Geen soja, gember of wasabi erbij ontvangen en chopsticks was men ook vergeten. Niet goed, sorry

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kooiman
11 março 2024

Ik was nog net op tijd om de zak met eten op te vangen,deze werd zowat in mijn handen gegooid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kimberly
10 março 2024

Nog nooit zo genoten van afhaal sushi dikke complimenten! Heerlijk gegeten.

Edith
10 março 2024

Heerlijke verse sushi!

EDUARDO COELHO
4 março 2024

Voor mij de tweede keer dat ik een sushi box plus enkele spies met lamsvlees en garnalen, alles was perfect ingepakt en uitstekend van smaak, Dus voor mij voor herhaling vatbaar!

S.M. Braat
4 março 2024
Corné de Laat
4 março 2024

Alles was goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kirstin
3 março 2024
renate de kort
3 março 2024

wij hebben heerlijk gegeten. Die japanse groene mayo bovenop vonden wij zeer verrassend van smaak. Het was top!!!

Chris
29 fevereiro 2024

Gewoon top eten en super vriendelijke bezorg jongen echt top allemaal

Joris
29 fevereiro 2024

Altijd vers en altijd lekker.

Wil van de Riet
26 fevereiro 2024

Heerlijk jammer dat er iets vergeten was gelukkig kwamen ze dit alsnog netjes afleveren

Anja
24 fevereiro 2024

Zoals altijd weer lekker 😋

HHT Markt
21 fevereiro 2024

Top service

Chris
19 fevereiro 2024

Om half 6 besteld en om 6 uur al opgehaald. Sushi was merkbaar vers en heel erg lekker. Echt een aanrader!

Douwe
18 fevereiro 2024

Enige kritieknoot is de Plastic toeslag deze is vervallen, tenminste de handhaving, hier rekenen ze hem nog los erbij, terwijl bij invoering de prijzen ook met gemiddeld 0,50 omhoog gingen.

JD
16 fevereiro 2024
Kirsten Scholten
12 fevereiro 2024

Ons vaste afhaalrestaurant waar we wekelijks te vinden zijn! Het eten is heerlijk, de service is top en keer op keer is het genieten. Top!

Sarah
5 fevereiro 2024
Anoniem
4 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten!

Alina
1 fevereiro 2024

Goede sushi en hele aardige en hardwerkende eigenaar/ eigenaressen. Zeker aanrader!

Kasia Górniak
30 janeiro 2024

Altijd lekker en op tijd

Anita Ripson
29 janeiro 2024
Annemarie Slabbekoorn
29 janeiro 2024

Heerlijke sushi!

Frederik
28 janeiro 2024

Precies op tijd bezorgd. Eten top. veel toppings en goed op smaak. En ruim voldoende qua portie. Prima!

Macy van der Kruijssen
27 janeiro 2024

Kipspiesjes die ik had besteld waren koud bij aankomst, waarschijnlijk omdat de bezorger met de fiets was. Ik denk dat die afstand te ver is. Ook leek de sushi niet zo vers als ik gewend ben van jullie.

Astrid Esquinas
26 janeiro 2024

Altijd prima verzorgd. Top.

Saskia
19 janeiro 2024
T.M. de Krom
15 janeiro 2024

Heerlijke versie Sushi en op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim Adema
14 janeiro 2024

Heerlijk maaltijd, snelle en nette bezorging. Alles is vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.de Ridder
14 janeiro 2024

Dit was voor mij een eerste keer ervaring, en gelijk een heel positieve.

Wilfred
13 janeiro 2024

Weinig smaak verschil tussen de verschillende maki's. De sojasaus was ... bijna tegen het vieze aan. Eerste keer besteld maar ook de laatste keer wat ons betreft.

Charlotte
8 janeiro 2024

Heerlijke verse Sushi, goede kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MAYKEL
7 janeiro 2024

Super alles was weer top ,complimenten aan de keuken. De beste in Etten-Leur en regio.

Anoniem
6 janeiro 2024

Heerlijk en fresh!

sil pijnenburg
6 janeiro 2024
Eva
5 janeiro 2024

OK. Gewoon helemaal OK!

Ronald
5 janeiro 2024

De sushi en gyoza was erg lekker en goed van smaak. De bezorging was supersnel!

sil pijnenburg
2 janeiro 2024
Broers
31 dezembro 2023

Veel te laat bezorgd, door thuisbezorgd bezorger die er helemaal geen zin in had. Niet wat we gewend zijn, gewoon lekker zelf blijven bezorgen

Van Lee
31 dezembro 2023
Van Dorst
30 dezembro 2023

Vandaag besteld en opgehaald..was weer zoals altijd heerlijk..

Lieke Brouwer
29 dezembro 2023

Super lekker!

Jasper
28 dezembro 2023

Kerstavond lekker sushi eten, dag van tevoren zonder problemen besteld bij Kanazawa, afhalen en dan een mooie korting krijgen, vers gemaakt en gewoonweg heerlijk! Tot de volgende keer weer.

Ineke Krist
27 dezembro 2023
V.bogers
26 dezembro 2023

Weer eens besteld in de plaats ter plekken te eten. Hoe goed het op locatie is zo goed is het ook thuis. Weer van genoten.

Anita Hoffmans
24 dezembro 2023

We hebben lekker gegeten.

Ger
23 dezembro 2023

Prima kwaliteit, lekker vers, heerlijk gegeten! 👍🏼

Donkers
11 dezembro 2023

1e keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar

Marco
10 dezembro 2023
André
9 dezembro 2023

Voor drie man sushi en 1 kleine flacon soja saus, is al langer aan de gang, jammer, rest is voortreffelijk.

Miranda Maes
7 dezembro 2023

Echt SUPERRRRR!!!!! En heerlijk vers alles dat proef je echt...Een volgende bestelling komt er zeker !!!En de bezorger was er precies op de afgesproken tijd.👍

B
2 dezembro 2023

Altijd lekker!

Faura El Allaoui
30 novembro 2023

Super lekkere sushi!

Klaassen
27 novembro 2023
Ronald de Rooij
26 novembro 2023

Gisteravond weer super lekkere verse sushi gegeten! Altijd perfect 👌

Ton v.d. Wijngaart
23 novembro 2023

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs en snelle levering.

Isabellavdmooren@outlook.com
19 novembro 2023

Het was super

Melissa
19 novembro 2023

Ik had sushi met vis eitjes besteld maar alle vis eitjes waar er af gevallen en ik wilde bestelling om 20:00 hebben maar de bestelling kwam pas 20 minuten later ik vind het deze keer tegen vallen